Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Амортесьори на 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за Амортесьори на 2.4 JTD

Колеги, някой случайно да е сменял амортесьори на алфа 156 2.4 JTD, че аз трябва да сменям.
    Е ако случайно някой е сменял ще бъда благодарен ако изкаже малко мнение относно марка, качество и т.н.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Колега Кони FSD, нова технология...саморегулиращи се амортисьори на твърдост. Погледни темата в Тунинг и Рацинг.

Струват около 1000лв.(4броя) за нас.

Кони жълти, които още не е 100% са около 700лв. (поне така ми казаха последния път) спортни амортисьори регулиращи се ръчно на твърдина, но по принцип всички ги карат на най-мекото.

Като гледам май ще поръчваме няколко комплекта, така че не бързай, до една седмица ще напиша кое колко точно струва и какво отзиви има за тях.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Колега KGB, мерси за инфото ама аз вече взех нормални че беше наложително, но след известно време може и аз да пробвам тези Кони хамортесиьорчета
      Между другото днес с майстора като вдигнахме колата на крика и отдолу мойта колица нещо хич не изглеждаше добре, незнам на другите как е но най-странното е, че е позагнила а не е чак толкова стара. Също така едната пружина на предния амортесьор беше изгнила и в края се беше отчупила е такова нещо не бях виждал
      И естествено след като напазарувах всичките части дето плачеха за смяна а те не бяха малко, колата взе да става като нова.
      Надявам се утре майстора ако успее до 14:00 часа да я достегне да дойда на събирането да пиеме по бира
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Working...
      X